Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης συντονίζει και αναπτύσσει τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες του Ιδρύματος που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών του. Με οδηγό την ισότητα ευκαιριών σε όλους χωρίς διακρίσεις, η Δ.Α.ΣΤΑ. αποτελεί τον πόλο σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας.

Αυτό το διάστημα, στο πλαίσιο της Δ.Α.ΣΤΑ. λειτουργούν:

το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, που υποστηρίζει  την Πρακτική Άσκηση των φοιτητών του Π.Κ.. Η Πρακτική Άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης που παρέχεται από το Πανεπιστήμιο, συμπληρώνοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις με εργασιακή εμπειρία. Μέσα από ένα ενιαίο πλαίσιο δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές και φοιτήτριες διαφορετικών Τμημάτων να αποκτήσουν μια πρώτη και άμεση επαφή  με το εργασιακό περιβάλλον. Η εκπόνηση Πρακτικής Άσκησης είναι καθοριστική για την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία, βοηθώντας τον ασκούμενο να επιλέξει την διαδρομή που πραγματικά τον εκφράζει.

το Γραφείο Διασύνδεσης, που  στηρίζει τους φοιτητές και αποφοίτους του Ιδρύματος στον προσανατολισμό και σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους καθώς και στη σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας. Στις ιστοσελίδες του θα βρίσκετε πληροφορίες για:

  • Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα
  • Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό
  • Υποτροφίες
  • νέες Θέσεις Εργασίας
  • βοηθητικό υλικό για αναζήτηση εργασίας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας και στο FaceBook:

ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Feb
20
Thu
10:00 Get Hired Live @ Hotel Ibis Styles Heraklion Central
Get Hired Live @ Hotel Ibis Styles Heraklion Central
Feb 20 @ 10:00 – Feb 21 @ 17:00
Get Hired Live @ Hotel Ibis Styles Heraklion Central
Το Get Hired Live απευθύνεται σε νέους μεταξύ 18-30 ετών που αναζητούν εργασία (entry level θέσεις εργασίας). Για δύο ημέρες 20/02 και 21/02, από τις 10:00 έως τις 17:00, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις επιχειρήσεις … Continue reading
Feb
28
Fri
12:00 Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων ... @ Ξενοδοχείο Astoria Capsis
Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων ... @ Ξενοδοχείο Astoria Capsis
Feb 28 @ 12:00 – 15:00
Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council στο Ηράκλειο @ Ξενοδοχείο Astoria Capsis
Το British Council διοργανώνει στην Πάτρα, στα Ιωάννινα, στον Βόλο και στο Ηράκλειο Κρήτης Έκθεση για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια . Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, από τις 12.00 έως τις 15.00, στο Ξενοδοχείο Astoria … Continue reading

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ